Ontdek de avontuurlijke wereld van de welpen bij Jambowa!

Bij Jambowa begrijpen we dat kinderen van nature avontuurlijk en nieuwsgierig zijn. Daarom nodigen we ouders en hun kinderen van 7 tot 11 jaar uit om zich aan te sluiten bij onze welpen om een uitdagende reis te beginnen.

Welpen: Waar avonturen beginnen

Onze welpen zijn de toekomstige ontdekkers, leiders en avonturiers van morgen. Bij ons leren ze waardevolle vaardigheden, zoals kamperen, koken, knutselen, en teamwork, terwijl ze vriendschappen smeden die vaak een leven lang meegaan.

De Voordelen van Welpen bij Jambowa

Natuur en Avontuur:

Onze welpen worden één met de natuur terwijl ze de geheimen van het buitenleven ontdekken. Kamperen, wandelingen in het bos, en avonturen in de wildernis staan op het programma.

Karaktervorming:

We hechten waarde aan het leren van belangrijke levensvaardigheden, zoals verantwoordelijkheid, respect, en leiderschap. Onze welpen worden vaak al snel sterke, zelfverzekerde individuen.

 

Vriendschappen voor het Leven:

Samen met hun nieuwe vrienden bouwen welpen blijvende banden op. Ze delen ervaringen en avonturen die hen voor altijd zullen verbinden.

 

Leuke en Uitdagende Activiteiten:

Van knopen leggen tot speurtochten, van kampvuren tot knutselprojecten, onze welpen beleven een eindeloze stroom van spannende en leerzame activiteiten.

 

Laat je uitdagen!

Bij Jambowa creëren we herinneringen die een leven lang meegaan. We dagen kinderen uit om hun grenzen te verleggen, hun talenten te ontdekken en te groeien in een ondersteunende en positieve omgeving. Doe gerust eens mee en ontdek zelf waarom scouting zo speciaal is.

Scoutingkleding

Welpen bij een landgroep dragen een groene Scoutfit blouse.
De Friese das ontvangen de kinderen bij het installatiepakket.