3x gratis kijken en meedoen

Ben je nieuwsgierig naar wat scouting voor jou kan zijn? Kom gerust kijken! Je mag drie keer komen kijken (én meedoen natuurlijk), voordat je besluit lid te worden.

Meld je gemakkelijk aan via de mail bij de leiding van de speltak.

Neem de eerste keer dat je komt kijken het ingevulde inschrijfformulier mee, dan hebben we alvast je gegevens* . Pas na de derde keer kijken hoef je te beslissen of je lid wordt, en schrijven we je in.

Inschrijfformulier

 

Bij Scouting Jambowa zijn er 5 leeftijdsgroepen

Bevers

5-7 jaar 

zaterdag 10:00 -12:00

Welpen 

7-11 jaar 

zaterdag 10:00 -12:00

Scouts 

11-15 jaar 

zaterdag 13:00 -15:30

Explorers 

15-18 jaar 

woensdag 19:00 - 21:30

Roverscouts

18+

woensdag 19:00 - 21:30

 

Twijfel je of je kind oud genoeg is voor een bepaalde groep? Neem dan contact op met de leiding van de speltak

ScoutFit! en kleding

Nadat je een tijdje hebt meegedraaid bij je nieuwe speltak wordt je geïnstalleerd**. Vanaf dan hoor je écht bij Scouting.
Iedere scout draagt 'm! De scouting blouse, ofwel: ScoutFit! Bij ScoutShop.nl kun je een Scouting blouse kopen in vrijwel alle maten en natuurlijk in de kleur van je speltak. Wanneer dit nodig is hoor je dat van de leiding.

De das, dasring en basis insignes koop je van Scouting Jambowa en krijg je tijdens het installeren, zo hebben we dan ook allemaal dezelfde basis. De ScoutFit! bestel je zelf.

Het is ook erg belangrijk dat je goede schoenen en een spijkerbroek (kinder werkbroeken zijn ook toegestaan) draagt. 
We merken dat kinderen op laarzen het bij wandeltochten minder makkelijk vol houden. houd hier rekening mee voor uw kind.

Spijkerbroeken en werkbroeken zijn vooral veilig met vuur. Joggingsbroeken en trainingsbroeken kunnen door de vonken smelten en zijn gevaarlijk.

Kosten

Ga de uitdaging aan en kom drie keer vrijblijvend kijken en meedoen! Daarna kunnen de Bevers lid worden voor €32,50. Vanaf de Welpen wordt je lidmaatschap € 37,50 per kwartaal met een opzegtermijn van een maand voor het eerstvolgende kwartaal.

Kosten voor kampen en bijzondere activiteiten zijn niet inbegrepen in de contributie.

* Hoe we met je gegevens omgaan vind je op onze privacy pagina

** Installeren is de plechtigheid waarbij je officieel lid wordt in je groep waarbij ouders mogen meekijken en foto's maken. Installaties proberen we tactisch binnen het programma en overleg met ouders in te plannen en is daardoor niet van te voren bekend.