We hebben dit jaar een feestje gevierd!


Jubileumkamp met de kinderen (en een beetje ouders)

Lang moesten we alles stilhouden voor ze, Maar met de kids hebben we een kamp op eigen terrein gehouden,ook werden nieuwe leden geinstalleerd, het was een feest door heel Bolsward heen!, Velen mensen hebben ons voorbij zien wandelen of dobberend op een reddingsvlot voorbij zien komen, vol gas van de kabelbaan sjezend bij het hoog bolwerk. of de rookpluimen van alle vuurtjes net zolang tot heel Bolsward sliep. Iedereeen vond het fantastisch!

Maar leuke dingen doen maakt ons scouts erg hongerig. dus dat vieren wij dan weer met een mega barbecue en dan ook met de ouders, hun broertjes en zusjes, opa's en oma's. het was 1 groot feest! er bleef zelfs een klein zusje mee slapen op het kamp. hoe stoer is dat?! ongeveer 150 mensen hebben heerlijk in de zon met ons kunnen eten. heerlijk was het!

 

 

Jubileum feest voor volwassenen

Omdat het eerdere feest bijna niet te overtreffen was, was het een fikse uitdaging voor ons allemaal, maar we gingen ervoor! Nu konden we ook andere relaties uitnodigen, We hebben vele mensen mogen ontvangen, en hebben tot in de late uurtjes met vele verhalen, veel vuur en natuurlijk veel eten mogen terugblikken op 25+1 jaar.
een mijlpaal om trots op te zijn

Bedankt namens iedereen van Jambowa!